Projecten

Totaal project

U heeft zonet een huis of appartement gekocht, en u wilt het volledig onder handen nemen, maar verkiest u te laten bijstaan door een expert, die zowel het creatieve aspect als de uitvoering op zich neemt.

Renovatie

Een oude zolder, een gedemodeerde keuken, een salon dat te klein geworden is? Hoe krijgt u de badkamer van uw dromen gebouwd onder de grillige vormen van het zadeldak?

Nieuwbouw

U gaat bouwen, u heeft al een plan, maar u wilt op het interieur uw persoonlijke stempel drukken. Maar hoe begin je daaraan? Waar moet je op letten? Wat kan er? Wat kan er niet?

Afwerking

U twijfelt over de tegels voor de keuken, de vloer van uw leefruimte, de verlichting in de slaapkamers? Of welke kleuren te kiezen, welke soort verf? Of wenst u meubelen die voor u persoonlijk zijn ontworpen?

Dressing

Vaak is een dressing (wat men in de VSA een “walk-in closet” noemt) een veel handiger oplossing dan een reeks kasten die eigenlijk fysiek en visueel overal in de weg staan.

Keuken

Zelfs bij de allergootsten zijn maatkeukens eigenlijk nooit echt maatkeukens. Alleen een schrijnwerker kan voor u een echte maatkeuken maken. En u zal vaak aangenaam verrast zijn door de prijs.

Badkamer

U brengt ons uw ideeën en uw wensen, of u vetrouwt op onze creativiteit, en wij ontwerpen de badkamer van uw dromen.

Slaapkamer

Als u wilt, ontwerpen wij uw slaapkamermeubelen volledig naar uw wens, rekening houdend met de beschikbare ruimte.

Bureau

In grotere huizen bestaat de mogelijkheid een vertrek in te richten als bureau, of als hobbykamer. Wij zullen die kamer inrichten in functie van de wensen van de opdrachtgever, en vooraal ook in functie van de voorgenomen activiteit.

Restyling

Na verloop van tijd kan u het gevoel bekruipen dat uw woonst toch niet helemaal meer dàt is. Met enkele gerichte ingrepen (en een minimum aan hinder...) kunnen we uw plek toch een nieuwe look geven, en een andere sfeer neerzetten.

Receptie- en bureauruimte

Wij ontwerpen ook voor professionele klanten. Hier een voorbeeld van klantenreceptie met aansluitende bureauruimte. Daarnaast een vergaderzaal met kitchenette, die ook dienst kan doen als kantine. De glazen wand kan volledig open schuiven.

Loft

In een ouder bedrijfspand, is de bovenverdieping als woonst ingericht. De woonst is uitgebreid met een veranda, terwijl de rest van het dak is ingericht als terras met BBQ en daktuin.