Visie

Totaalproject

U wil een bestaand huis aankopen of u hebt net een ouder bestaand appartement gekocht. U weet wat u wil, u ziet het voor u en denkt: "Dit lijkt mij toch erg ingewikkeld, hoe begin ik eraan?" Dan zijn wij er voor u!

De opdrachten die we uitvoeren variëren van enkele uren werk tot het compleet (ver)bouwen van uw pand. Voor veel werkzaamheden doen we een beroep op vaste onderaannemers die al jaren ons vertrouwen genieten en die voldoen aan onze kwaliteitseisen: ruwbouw, dakwerken, open haard, buitenschrijnwerk, vloer- en wandtegels, elektriciteit en domotica, cv en sanitair, terrassen enz...

De werkzaamheden vinden plaats onder onze eigen regie, toezicht en opvolging.

Door de coördinatie in de werfopvolging kan MARTENS DESIGN by kendo kwaliteit en exacte planning in uw verbouwing garanderen.

Interieurontwerp

Wij zijn - letterlijk - de architect van het interieur zowel voor particulieren als bedrijven. Ontwerpen is van nul beginnen, rekening houdend met de eisen en verwachtingen van onze klanten.

Aan de hand van 3D-voorstellingen gaan wij van ontwerp tot en met de gedetailleerde technische uitvoeringsplannen uw dromen vertolken.

Martens Design vertaalt dit vervolgens in een gepersonaliseerd ontwerp met oog voor stijl- en kleuradvies in de verdere afwerking.

Schrijnwerkerij maatwerk

Wij werken sinds jaren met enkele schrijnwerkerijen met zeer bekwame vaklui en kunnen u in de echte zin van het woord MAAT-werk en exclusief vakmanschap beloven. Uw meubelen zullen de weerspiegeling zijn van uw smaak en persoonlijkheid, en zullen bovendien uniek zijn.

Met moderne technologie laten wij door onze ambachtslui meubelen maken, klassiek van stijl of strak modern, voor grote en kleine interieurontwerpen. Dit kunnen zowel keukens en badkamers zijn, als dressings, boeken- en wandkasten, binnendeuren, tafels, enz...

MARTENS DESIGN by kendo vertaalt uw wensen, van het ontwerp dat bij u past, tot de correcte uitvoering en plaatsing.

Afwerking

Na het ruwere werk en de speciale technieken komen we aan de afwerking toe.

Daar ook weer werkt MARTENS DESIGN by kendo met topmensen. We contacteren voor u de beste en meest ervaren vaklui, of het nu gaat om schilderwerken voor binnen of buiten, behangen en/of speciale verftechnieken, vloerbekleding, parket, enz...

We kunnen u ook adviseren voor verlichting, lichtarmaturen, audio en video, domotica, enz... Voor raamdecoratie werken we met ons eigen naaiatelier.

Inrichting

Wij kunnen u tevens adviseren voor uw meubilair, naar budget en smaak: uw salon in leder of stof, uw eetkamer, uw slaapkamer, de kinderkamers, we helpen u bij uw keuze.

En als u iets exclusiefs wilt, ontwerpen we het gewoon voor u. MARTENS DESIGN by kendo zorgt voor de totale afwerking van uw eigen interieur.